Her er vår oversikt over velkomstgaver til nye blad-abonnenter.

Visste du at du kan få mange flotte gaver som velkomsttilbud og velkomstpakker når du abonnerer på en rekke kjente blader? Under har vi laget en oversikt over hvilke velkomstgaver du kan få fra mange av Norges mest leste magasiner.

PS. Hvis dette ikke faller i smak, kan du lese om gratis vareprøver på helsekost, kosttilskudd og kosmetikk på denne siden.

Er du i stedet interessert i hvilke velkomstpakker du kan få fra bokklubbene, skal du ta en titt på denne siden.

Velkomsttilbud til abonnenter

Vi kjøper mange av bladene vi leser i kiosker og butikker. Men det er mer lønnsomt å abonnere på lesestoffet. Ikke minst hvis det er magasiner du leser ofte.

Mange utgivere forsøker å gjøre abonnementene sine så attraktive som mulig. Et godt redskap er å gi nye abonnenter gaver når de tegner et abonnement. Og det er ikke småtteri du kan skaffe deg hvis du takker ja til tilbudene.

Her er en oversikt over hva du kan få hvis du abonnerer nå:


Historie

Er du interessert i historie? Da er dette bladet for deg. Fjorten ganger i året dykker magasinet dypt ned i en rekke historiske hendelser. Alt blir presentert med flotte bilder, informative kart og forklarende grafikk. De som lager bladet er journalister, skribenter og historikere. Felles for alle er en fantastisk evne til å formidle historien vår på en dramatisk og underholdende måte.

Dette er Histories velkomstgaver:

  • Trådløs lader til smarttelefon – Les mer.
  • Damaskus-kniv – Du kan få den fra denne siden.

iForm

Bladet iForm er det nærmeste du kommer en «bibel» for alle kvinner som ønsker inspirasjon til et sunt liv, der trening, velvære og et sunt kosthold står sentralt. Bladet er allikevel blottet for negativ ideologi. Her er det inspirasjon, høy nytteverdi og troverdighet som er journalistenes viktigste rettesnorer. Hvert nummer er spekket med tips og råd, både om hvordan du skal trene og hva og hvordan du bør spise. I tillegg er motivasjonsfaktoren svært høy.

Her ser du velkomstgavene fra iForm til ferske abonnenter:

  • Digital blodtrykksmåler – Les mer på denne siden.
  • Active Fit fritidsjakke – Du kan få jakken ved å klikke her.

Gjør Det Selv

Bladet Gjør Det Selv er et selvskrevent valg for hobbysnekkere og fritidsmekanikere. Fokuset er rettet mot gleden av å skape ting på egen hånd. En rekke fagfolk bidrar til å guide leserne gjennom praktiske oppgaver som på en eller annen måte er knyttet til hjemmet. Bladet gjør deg i stand til å løse de fleste utfordringer på egen hånd, enten du skal skifte et vindu eller bygge en garasje.

Og her ser du Gjør det Selvs velkomsttilbud:

  • Utendørslamper med sensor og batterierLer mer.
  • Hendig skrumaskin med knekkfunksjon – Les mer.

BoligPluss

Bolig pluss er et skandinavisk interiørmagasin for deg som ønsker å fornye boligen din. Eller hytta. Her ser du ikke bare bilder og beskrivelser av andres drømmehjem. Du blir forklart hvordan du skal gå frem for å lage ditt eget også. Hver utgave er fylt med nye ideer, interiørtrender, shoppingtips, inspirerende temasaker og boligreportasjer.

Her er deres velkomstgaver:


Komputer for alle

Komputer for alle er bladet for pc-brukere uansett hvilket nivå de befinner seg på. Bladet tar for seg siste nytt om PCer og internett. I tillegg kan du lese om smarttelefoner, programvare og websider på en måte som alle kan forstå. Du finner også en rekke trinn-for-trinnveiledninger og produkttester utarbeidet av svært dyktige og uavhengige spesialister.

Her er deres velkomsttilbud:

Ingen tilbud for øyeblikket.


Tara

Du har kanskje inntrykk av at de fleste kvinnemagasiner retter seg mot et yngre publikum? Tara er annerledes. Her står den modne kvinnen i sentrum. Her er noe av det du kan lese mer om: Selvutvikling, helse, voksen mote, sunn og deilig mat, kulturstoff, spennende reisemål og ikke minst, inspirerende reportasjer om kvinner som har sterke historier å dele.


Bo Bedre

Er du interessert i interiør? Bo Bedre er Norges fremste interiørblad. Det skriver om de nyeste trendene, de beste handletipsene, de kuleste stylingideene og, ikke minst, de mest inspirerende hjemmene. Bladet setter den skandinaviske designtradisjonen i sentrum. Men det er heller ikke redd for å spe på med internasjonale innflytelser. Bladet er tett på verdens mest innflytelsesrike formgivere samtidig som det tar pulsen på unge og lovende designere og stylister.

Her er Bo Bedres velkomsttilbud:

Ingen tilbud for øyeblikket.


Digital FOTO

Mer enn 250.000 fotoentusiaster leser magasinet Digital Foto. Dette er Nordens ledende magasin for alle som ønsker å bli flinkere og mer kreativ med et kamera mellom hendene. Hvert nummer inneholder masser av inspirasjon, intervjuer med toppfotografer, guider til fantastiske bilder, kurs i bildebehandling, i tillegg til tester av kameraer, objektiver og annet fotoutstyr. Som abonnent får du også tilgang til et stort digitalbibliotek med kurs, videoer og e-bøker som hjelper deg med å bli bedre med kameraet.

Dette er velkomsttilbud fra Digital FOTO:

Ingen tilbud for øyeblikket.


Illustrert Vitenskap

Den første utgaven av Illustrert Vitenskap kom ut i 1984. Siden den gang har magasinet vært Nordens største blad for alle som er interessert i populærvitenskap. Bladet tar for seg nyheter fra den ledende forskningen innen en rekke felter, slik som vitenskap, natur og teknologi. Alt blir presentert på en lettfattelig og underholdende måte. Bladet er blant annet kjent for sine fantastiske illustrasjoner som forklarer kompliserte temaer på en oppklarende måte.

Her ser du Illustrert Vitenskaps velkomsttilbud til nye abonnenter:

Ingen tilbud for øyeblikket.


Aktiv Trening

Det overordnede målet for Aktiv Trening er å hjelpe menn og kvinner med å komme i bedre form. Bladet gjør sitt til for at du skal få mest mulig ut av hver eneste økt, enten du driver med styrketrening, kondisjonstrening eller en kombinasjon av dette. Hvert nummer inneholder rikelig med inspirasjon, gode guider og treningsprogrammer. Bladets eksperter tester også det nyeste utstyret og gir gode råd om kosthold.

Som ny abonnent kan du også velge mellom dette:

Ingen tilbud for øyeblikket.


Ingen bindingstid

Det fine med velkomsttilbudene fra bladene som nye abonnenter får, er at det ikke er noen bindingstid på tilbudene. Når du bestiller gaven og et abonnement, kan du si opp abonnementet når som helst. Og du slipper allikevel å betale noe ekstra for gaven du har mottatt.

Det kan også lønne seg å sjekke nettsidene med de ulike abonnementstilbudene. Det kan hende du oppdager andre velkomsttilbud som du har mer sans for.

Digitale abonnement

Vi leser mer enn 40 millioner blader og magasiner i Norge. Dette er nesten 6 magasiner i snitt, på hver av oss, i løpet av et år. Selv om vi leser færre blader enn før, holder mange magasiner stand mot de digitale tilbudene. Mange av oss liker tydeligvis fortsatt å holde et blad mellom hendene mens vi blar i det.

Vær klar over at de fleste av bladene over også tilbyr digital tilgang til lesestoffet sitt. Det betyr at du også kan lese bladene på telefonen, pc-en, og nettbrettet ditt, i tillegg til papirutgaven.

(Denne siden inneholder sponsede lenker.)