Det er fullt mulig å skaffe seg gratis ting på nettet. Og vareprøver. Eller flotte velkomstgaver og velkomsttilbud når du bestiller et abonnement på et magasin eller blir medlem i en bokklubb.

Her er et lite utvalg med eksempler på hva du kan finne hvis du leter litt:

Prøv Medox til halv pris de første 3 mndKlikk her.

Prøv Vendela Diamonds nattpleie gratis i 30 dager. Les mer.

Mann og kvinne barberer seg med prøveprodukter.

Fortuna Shave Club høvel og bladerPrøv gratis.

Problemet er at det tar tid å finne godbitene. Derfor skal vi hjelpe deg. Vi finner tilbudene og lister dem opp på denne bloggen slik at du kan vurdere hvilke av dem som passer for deg.

Vareprøver og velkomstgaver

Gratis ting på nettet kan i all hovedsak deles inn i to grupper: Vareprøver og velkomstgaver.

Vareprøver: Du kan abonnere på en rekke produkter fra ulike produsenter. Dette er spesielt populært innenfor helsekost, kosttilskudd, kosmetikk og hudpleie.

Den gode nyheten er at mange av selskapene lar deg prøve produktene først. Enten helt gratis. Eller med en klekkelig rabatt. Produsentene håper at du skal like produktene så godt at du fortsetter som abonnent.

Obs! De fleste har en frist for hvor sent du kan stoppe nye forsendelser, som regel 14 dager etter at du mottok prøvepakken. Pass på å sjekke hvilke frister som gjelder produktet du vil prøve.

Velkomstgaver: I denne kategorien kan du få alt fra møbler og klær til gavekort, DAB-radioer og kjøkkenmaskiner.

Du kan få disse gavene når du starter et abonnement på et magasin eller melder deg inn i en bokklubb. Du må som regel være medlem i en viss tid eller motta et bestemt antall utgaver for å få gavene.

Gratisguide

1. Vareprøver på helsekost, kosttilskudd, kosmetikk og hygieneprodukter.

På denne siden gir vi deg en stor oversikt over vareprøver du kan få tilsendt hjem i posten. Noen av produktene er gratis mot at du betaler porto. De andre kan du prøve for en svært billig penge.

2. Velkomsttilbud og gaver fra bokklubbene.

Her er en oversikt over hvilke gaver du kan velge imellom når du melder deg inn i en av de mange bokklubbene i Norge.

3. Velkomstgaver fra en rekke blader og magasiner.

En rekke kjente magasiner gir deg flotte gaver når du oppretter et abonnement. På denne siden viser vi deg hva de ulike abonnementene kan gi deg av godbiter.

(Denne siden inneholder sponsede lenker.)