Bli kvitt mageproblemene dine nå med Lectinect Mage

Nå kan du prøve selv i 60 dager

Kan du tenke deg å prøve Lectinect Mage? Sliter du med luft i magen? Hva med treg eller løs mage? Da kan dette kosttilskuddet være det du er på jakt etter. Nå har du sjansen til å prøve selv i 2 måneder. Dermed har du god tid på deg til å finne ut om dette er hva du trenger.

To av fem nordmenn har større eller mindre problemer med magen. Dette kommer frem i en undersøkelse utført av Idoform. Problemene arter seg på mange måter: Oppblåsthet, mageknip, løs eller treg mage.

Plagene behøver ikke å være farlige. Men de kan være svært plagsomme. For mange er det så ille at det går utover livskvaliteten:

 • Man har ikke overskudd til familie eller venner.
 • Mange mangler motivasjon til å mosjonere.
 • Flere rapporterer også om redusert sexlyst.

Mange kvinner og menn, som sliter med trøblete mager, opplever at de ikke fungerer optimalt i hverdagen. Les videre, så skal du få vite hvordan Lectinect Mage kan bidra til å redusere plagene.

Bestill en 60 dagers prøvepakke nå – Klikk her.

Få fart på magen

Først må vi understreke følgende: Mistenker du at mageproblemene dine kan skyldes sykdom må du kontakte lege.

Det kan være utallige årsaker til at magen ikke spiller på lag. Ofte viser det seg at livsstilen du fører, og maten du spiser, enten virker positivt eller negativt på hvordan du har det i den nedre regionen. Heldigvis opplever mange at problemene blir mindre, eller forsvinner helt, når de gjør små endringer i hverdagen.

Sliter du med magetrøbbel? Her er noen tips fra ekspertene om hva du kan prøve selv:

 • Reduser stress – Stress kan blant annet påvirke fordøyelsen. Klarer du å redusere eller også fjerne stress, vil magen ha det bedre.
 • Regelmessige måltider – Du hjelper både magen og fordøyelsen hvis du klarer å spise måltidene dine regelmessig.
 • Ikke glem probiotika – Probiotika er sunne bakterier, også for magen. Du finner dem i meieriprodukter, helsekost og naturprodukter.
 • Ikke vent med å gå på do – Mange holder igjen når de egentlig burde ha gått på toalettet. Ikke hold igjen. Det er bra for magen og tarmene at du tømmer når du må.
 • Vær fysisk aktiv – Fysisk aktivitet får fart på tarmen. Stillesitting bremser den. Gå turer. Sykle til og fra jobb. Eller spill ball med barn eller barnebarn. Både magen og tarmen trives i bevegelse.
 • Si ja takk! til fiber – Mat, grønnsaker og frukt, som er rike på fiber, hjelper mot magebesvær. Havregryn, Rosiner, Solbær, Bringebær, epler og müsli er bare toppen av isberget når det kommer til spiselige fibre.

Lectinect Mage har hjulpet mange

Kosttilskuddet Lectinect Mage ble lansert på det norske markedet i 2007. Siden den gang har kosttilskuddet hjulpet over 100.000 med å lindre magetrøbbel. Her er bare noe av det brukerne forteller at de har fått bukt med:

 • Treg mage.
 • Løs mage.
 • Oppblåsthet.

Mange har rapportert at de også har opplevd færre problemer med sure oppstøt og halsbrann. De aller fleste er enige om at produktet har gjort at de føler seg mer energiske. Mer opplagte. Og mer til stede i hverdagen.

Hva er det som fungerer?

Lectinect Mage er utviklet i Norge, i samarbeid med den engelske professoren Ian F. Pryme. Og midt i det hele befinner lektiner fra hyllebær seg.

– Lektiner er proteiner. De finnes i de fleste bær, frukter og planter, forteller Pryme.

Forskere har påvist en sammenheng mellom lektiner fra planter og menneskers immunforsvar. Med andre ord: Lektiner fra hyllebær kan styrke immunforsvaret. Og dette har vist seg å fungere godt i magen også.

Magetrøbbel skyldes ofte at uønskede organismer slår seg til ro i magen og i tarmen. Hyllebærsproteinene kan «jage» vekk inntrengerne og overta plassen deres. Dermed sørger proteinet for to ting:

 • Det kan fortrenge de uønskede organismene.
 • Etter dette kan det styrke tarmens immunforsvar.

Det skal også nevnes at Lectinect mage inneholder antocyaner. Dette er kraftige antioksidanter som kan bidra til å beskytte cellene våre. Dette gjelder spesielt når kroppen skiller ut frie radikaler, for eksempel ved for mye stress eller når uønskede organismer inntar oss.

Gresk visdom

Hyllebær er den viktigste ingrediensen i Lectinect Mage. Og det er ikke noe nytt i at hyllebær kan ha en gunstig effekt på vriene mager. Allerede for 2.000 år siden brukte grekerne bærene i behandlingen av ulike former for mageubehag.

Og for mer enn 300 år siden (i 1667) ble det utgitt en egen håndbok i London som forklarte helsegevinstene man kunne få med hyllebær. To av kapitlene var viet mage og tarm…

Ventetid

Noen kunder, som har testet Lectinect Mage, forteller at de merket en betraktelig bedring i mageregionen etter noen få dager. Andre forteller at effekten slo til etter to til tre måneders bruk. Og dette er helt normalt, ifølge produsenten.

Selv om det heter «… men inni er vi like …» i sangen, vil effekten melde seg til forskjellig tid fra bruker til bruker. Det kan ta dager. Men også uker eller måneder.

Det fine er at du nå kan teste Lectinect Mage i 2 måneder for bare 79 kroner. Dette burde være mer enn god nok tid til å finne ut om dette er noe for deg og magen din.

Lectinect Mage bivirkninger

Mange lurer på om det finnes bivirkninger med dette produktet. Ifølge produsenten er det ikke dokumentert bivirkninger som følge av å bruke det.

Her er allikevel noen generelle anbefalinger fra produsenten selv:

 • Er du gravid? Ammer du? Snakk med legen din før du prøver Lectinect Mage.
 • Barn under 3 år bør ikke bruke produktet.
 • Mennesker som er allergiske mot hyllebær bør ikke benytte produktet.

Brukernes erfaringer

Hyllebærproteinene i Lectinect Mage har hjulpet over 100.000 norske kvinner og menn med mager i ulage. Tilbakemeldingene fra kundene har for det meste vært svært positive. Her er bare et lite utvalg:

– Jeg er i utgangspunktet skeptisk til naturprodukter, men dette produktet har hjulpet meg til en mye bedre hverdag. Camilla Øverby.

– Etter fire måneders bruk av produktet føler jeg meg som et nytt menneske. Jeg har fått et nytt liv! Reidun Sørreime.

– Tidlig i 2012 bestemte jeg meg for å prøve produktet. Jeg har ikke hatt mageproblemer siden. Tor Lundgrenn.

– Etter å ha brukt Lectinect Mage i kun 2 uker merket jeg en stor forskjell, luftproblemene roet seg. Bjørn Pedersen.

Prøv selv i 2 måneder

Kan du tenke deg å prøve Lectinect Mage selv? Da skal du få et knalltilbud: Nå kan du prøve selv i 2 måneder for bare 79(!) kroner. Du har med andre ord 60 dager på deg til å teste produktet til en uslåelig pris.

 • Er du fornøyd, behøver du ikke å gjøre noe som helst. Da vil du motta nye forsendelser automatisk.
 • Er du ikke fornøyd, tar du bare kontakt med kundeservice og ber dem stoppe nye forsendelser.

Ønsker du å bestille dine prøvepakker? Klikk her nå.