Velkommen til Gratisen.com. Her legger vi ut linker til produkter og tjenester som er helt eller delvis gratis.

Sagt på en annen måte:

Gratisen.com gir deg en oversikt over gratis ting på nettet. Vi hverken selger eller gir bort produkter og tjenester selv. I stedet legger vi ut lenker direkte til ulike produsenter og nettbutikker.

Populære Kategorier

Vi har forsøkt å dele de ulike tilbudene i fornuftige kategorier. Her er det mest populære:

Begrepet «gratis»

Noen tilbud er helt gratis. Andre har betingelser som koster penger, for eksempel at du må betale porto for å få tilsendt en gratis vareprøve.

Vi forsøker etter beste evne å opplyse alle våre gjester om hvilke betingelser som gjelder for de ulike tilbudene.

Men…

Vi har ingen kontroll over nettstedene vi lenker til. En produsent eller en nettbutikk kan endre betingelsene sine uten at vi blir gjort oppmerksom på det. Derfor må vi ta høyde for at det kan forekomme feil eller mangler i våre beskrivelser.

Derfor…

Det er svært viktig at du leser nøye igjennom betingelsene på nettsidene du besøker. Gjør du det, unngår du dårlige opplevelser, for eksempel at du bestiller en vare som har en rekke heftelser ved seg.

Beskrivelser av produktene

Vi har ikke mulighet til å teste alle produktene og tjenestene vi legger ut lenker til. Derfor lener vi oss i stor grad på produsentenes/butikkenes egne beskrivelser.

Det kan bety at vi ikke alltid fanger opp viktige endringer fra tredjeparts side. Derfor bør du lese nøye igjennom tredjeparts beskrivelser av produktene.