Slik tar vi vare på ditt personvern:

  • Innsamling av epostadresser – Vi samler bare på epostadresser fra personer som takker ja til å abonnere på oppdateringer fra oss. Alle mottakere av oppdateringene kan stoppe abonnementet når som helst.
  • Navn og epostadresser – Vi samler på slik informasjon i forbindelse med konkurranser. Eller når en person henvender seg til oss. Avsenderen bestemmer selv om han eller hun vil gi fra seg denne informasjonen.
  • Fysiske adresser og telefonnumre – Hvis vi ber om slik informasjon, skyldes det som regel av vi vil sende den aktuelle personen en premier eller en vare som vedkommende har kjøpt av oss.

Vi har tatt i bruk flere virkemidler for å hindre at uvedkommende får tilgang til våre brukeres personlige opplysninger. Og vi lover – kors på halsen og ti kniver i hjertet – at vi aldri vil selge, gi eller bytte bort, låne eller leie ut informasjon som identifiserer våre brukere og gjester.

Men …

Dette gjelder ikke for mennesker eller firmaer som hjelper oss i arbeidet med dette nettstedet. Forutsetningen er at disse må underskrive på at de operer med full diskresjon og konfidensialitet.

Og …

Vi vil dele personlige opplysninger, for eksempel med politiet, hvis dette kreves for at vi skal overholde loven eller beskytte våre egne eller andres rettigheter, eiendom og sikkerhet.

DETTE ER VIKTIG:

Du kan besøke dette nettstedet uten å oppgi noe som helst om deg selv. Når du gjør dette, forblir du 100 % anonym. Vi har ingen mulighet, eller interesse for den sakens skyld, til å finne ut hvem du er så lenge du surfer anonymt på sidene våre.

Bruker dere informasjonskapsler, også kjent som «cookies»?

Ja, det gjør vi. Informasjonskapsler er små datafiler som nettsteder legger igjen på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen din. Kapslene «kjenner igjen» både nettleseren din og enheten du bruker.

Obs! Kapslene avslører ikke hvem du er!

Hva bruker dere informasjonskapslene til?

De informerer oss blant annet om hvilke sider du besøker og hvor lenge besøket ditt varer. De forteller også om du besøker nettstedet flere ganger.

Denne informasjonen er viktig for oss. Den forteller oss for eksempel hva vi må bli flinkere til…

Google Analytics og DoubleClick informasjonskapsler/Annonser

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en tjeneste fra Google, Inc. Tjenesten benytter også informasjonskapsler, som hjelper Google med å analysere hvordan du og andre brukere, bruker denne nettsiden.

VIKTIG: Ikke noe i denne informasjonen vil gjøre det mulig for meg å identifisere deg. Informasjonen fra kapslene (som inkluderer hver brukers IP-adresse) lagres på Googles servere.

Google bruker informasjonen for å evaluere brukernes aktivitet, til å lage rapporter (som blant annet er tilgjengelig for oss) og til å tilby andre tjenester innenfor bruk av internettet. Kapslene gjør det også mulig å vise annonser basert på brukernes besøk på dette og andre nettsteder.

Google kan overføre denne informasjonen til tredjepart hvis en eller flere lover tilsier at de skal gjøre det. Tredjepart kan også få tilgang til informasjonen hvis den håndterer slik type informasjon på vegne av Google.

Du, som bruker, kan hindre bruken av informasjonskapsler, blant annet ved å installere Googles egen utvidelse for nettlesere. Du finner den på denne siden.

Dette nettstedet bruker disse funksjonene:

Google Display Network Impression Reporting – DoubleClick Campaign Manager integration

Du kan lese mer om Googles praksis og hva du kan gjøre for å velge bort deres informasjonskapsler på denne siden: Retningslinjer og prinsipper – Annonsering.

Lenker til andre nettsteder

På dette nettstedet finner du lenker til andre nettsteder og tjenester. Hver enkelt av disse har sine egne retningslinjer for personvern. Vi kan ikke og vil ikke ta ansvar for innholdet eller aktivitetene på disse nettstedene.

Endringer i erklæringen

Hvis vi endrer noe i denne personvernerklæringen, vil endringene bli publisert på denne siden, sammen med datoen for endringene.

Denne erklæringen ble sist endret, onsdag 25. oktober – 2017.

Mer om Personvern

Kan du tenke deg å lese mer om dine rettigheter på nett? Da vil vi anbefale at du besøker Datatilsynet på nett.