Test Medox til halv pris i 3 måneder

Stappfulle av naturlige antioksidanter

(annonse abonnementstjeneste) Antioksidanter er bra for oss. De passer på kroppene våre. Men hvordan?

Jo, gjennom stoffskiftet dannes det små mengder med skadelige stoffer. Hele tiden. Disse stoffene kalles ofte frie radikaler.

Hvis frie radikaler får herje fritt, kan de skade vevet og cellene våre. Og det er her antioksidantene gjør en viktig innsats: De forsvarer kroppene våre mot «utysket».

Antocyan er en kraftig antioksidant. Du finner dem i skallet på blåbær og solbær. Og, du finner dem, i rikelig monn, i Medox-kapslene.

Fylt til randen

Skulle du fått i deg like mange antocyaner som det finnes i én kapsel med Medox, hadde du måttet spise to solide never med blåbær. Eller 60 epler!

Medox er produsert i Norge. Kapslene har gjennomgått en rekke studier ved norske og internasjonale universiteter og sykehus.

Hva er Medox godt for

De norskutviklede kapslene er stappfulle av antocyaner. Denne varianten av antioksidanter kan være godt for mange ting:

  • Immunforsvaret vårt.
  • Musklene og leddene våre.
  • Blodsirkulasjonen og blodtrykket.

Fornøyde brukere

Medox har blitt et populært kosttilskudd blant de mange tusen som bruker det hver dag. Her er et par fornøyde brukere:

– Stivheten forsvant etter et par måneder. Dermed er det lettere for meg å trene, være mer ute og bevege meg mer. Jeg lever et mer aktivt liv nå, sier Anne Marie Heggland.

– Jeg er sikker på at Medox har styrket immunforsvaret mitt. Jeg er rett og slett mindre forkjølet og har ikke vært ordentlig syk siden jeg begynte med blåbærkapslene, sier Helene Andreassen.

Prøv selv – Til halv pris

Én ting er hva andre mener. Hva du mener er noe helt annet. Og viktigere. Derfor ønsker MedPalett, selskapet som lager Medox, å gi deg et godt tilbud:

Prøv Medox i 3 måneder, til halv pris.

Er du fornøyd med kapslene, trenger du ikke å gjøre noe. Du vil få tilsendt nye forsyninger etter at prøveperioden er over.

Skulle du mot formodning ikke være fornøyd, tar du bare kontakt med MedPalett og ber dem la være å sende deg flere kapsler.

Vil du prøve Medox?

   Klikk her