Prøv VitaePro til halv pris (+ Collagen Forte som velkomstgave)

Prøv Nordens mest solgte kosttilskudd

(annonse) VitaePro er et av Norges og Nordens mest populære kosttilskudd. Mer enn 150.000 mennesker bruker tilskuddet daglig. Og reaksjonene er positive. I en kundeundersøkelse gjennomført i 2019, svarte 85 prosent av brukerne at de opplever en positiv effekt på både muskler og ledd.

(Kundeundersøkelsen ble gjennomført i 2019 blant 884 kunder. Disse ble bedt om å vurdere VitaePro på en skala fra 1 til 6.)

Nye VitaePro – nytt innhold

NYHET: VitaePro er forsterket med Boswellia serrata, også kalt «indisk røkelse». Dette er et planteekstrakt fra kvaen fra trærne i Boswellia-familien. Den nye ingrediensen kan hjelpe til med å ta vare på leddene.

Dette kommer i tillegg til de eksisterende ingrediensene, som har en dokumentert effekt på både immunsystemet og musklene. VitaePro kan også bidra til å redusere trøtthet.

VitaePro fungerer

Det populære kosttilskuddet inneholder en rekke virkestoffer. Alle har effekter som kan være positive for flere av kroppens funksjoner:

Boswellia serrata – Hjelper til med å holde leddene komfortable.

Vitamin D – Dette vitaminet hjelper til med å opprettholde kroppens normale muskelfunksjon.

Omega 3 – Omega 3 er bra for hjertet. VitaePro inneholder både DHA og EPA, som er Omega 3-fettsyrer.

Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

Vitamin B12 og vitamin C – Bra for å motvirke både trøtthet og utmattelse. Vi må heller ikke glemme at vitamin C er godt for immunforsvaret.

Selen – En ingrediens som kan ha en positiv effekt på kroppens immunsystem.

Nå er det din tur

Nå kan du selv prøve VitaePro, til halv pris! Og ikke bare det. Takker du ja til prøvepakken, får du også Collagen Forte som velkomstgave.

Du får pakkene sendt rett hjem til deg. Og du forplikter deg ikke til noe som helst. Du kan avslutte abonnementet når du vil.

Betingelser

Takker du ja til prøvepakken, blir du automatisk abonnent på nye forsendelser. Det betyr følgende:

Er du fornøyd med VitaePro? Da behøver du ikke å gjøre noe som helst. Du vil motta en ny pakke i posten hver 7. uke.

Ønsker du å avslutte abonnementet? Da trenger du bare å kontakte VitaeLabs kundeservice og be dem stoppe ytterligere forsendelser.

Ønsker du å benytte deg av tilbudet?

Klikk på den grønne knappen under. Den sender deg til bestillingsskjemaet.